Afgelopen maandag, 1 april 2019, vond de kick off plaats van de campagne ‘Mond niet vergeten‘, een actie gericht op de mondgezondheid van Lelystedelingen.

Lelystad zet zich de hele maand april in met de Maand van de Mondgezondheid. De aftrap vond plaats in de hal van de Hanzeborg met onder anderen een spreekuur gericht op de mondverzorging bij ouderen van Gerodontoloog Wim van Ouwerkerk. FlevoPost heeft hierover het artikel ‘Tandarts en mondzorgcoördinatoren bij Woonzorg Flevoland krijgen veel vragen‘ gepubliceerd.

Heel Lelystad poetst!

Vanuit ‘Heel Lelystad Gezonder’ bundelen Lelykracht en GGD Flevoland deze maand de krachten en starten een gezamenlijke actie om de mondgezondheid van Lelystedelingen te verbeteren. Wilt u meer hierover weten? Ga naar Maand van de Mondverzorging in Lelystad.