Afgelopen week is de nieuwe Swipeguides ‘de droge mond’ gelanceerd tijdens de Buurtzorg congressen. De app ondersteunt professionals bij de mondzorg voor kwetsbare ouderen en nu ook de droge mond. Via de mobiele telefoon of computer kan je als professional deze taakondersteuning raadplegen.
De Swipeguide ‘de droge mond’ is opgebouwd uit drie instructies: het signaleren van de noodzaak, het beoordelen van de factoren en een ondersteunende aanpak. In totaal zijn er nu zes instructies beschikbaar (afbeelding met de zes tegeltjes).

De nieuwe instructies zijn nu beschikbaar via de website dmnv.swipeguide.com en de app en kan eenvoudig op de mobiele telefoon worden geïnstalleerd. Kijk op onderstaand filmpje om te zien hoe dit werkt:

De app is ook op de mobiele telefoon te downloaden vanuit Google Play en de Apple App Store.

Installeer
Lees meer