Bijgaand de foto bij de presentatie genomen door Nederlandse congresgangers, waar we inmiddels al vervolgafspraken mee hebben gemaakt! Eigenlijk gold voor alle mensen die we daar hebben gesproken, dat aandacht voor mondzorg bij kwetsbare groepen in de samenleving van vitaal belang is voor de gezondheid van mensen. Goed om te melden dus dat met betrokken professionals uit Nederland afspraken zijn gemaakt. En…..dat we ook verbinding hebben gelegd met collega’s uit Ierland. Ook zij besteden op landelijke schaal tijd en energie aan de implementatie van goede mondzorg voor kwetsbare groepen in de samenleving! Hier horen jullie meer over!

Poster-presentatie DMNV! – internationaal congres Quality & Safety in Glasgow 24-26 maart 2019.

Poster-presentatie Projectteam

Arjen Jeninga & Maaike Veenvliet van het Projectteam van DMNV! tijdens het international Forum on Quality & Safety in Healthcare in Glasgow.