Op vrijdag 22 november a.s. vindt het NVvP Najaarscongres ‘ParoNextgen plaats. Het thema is ‘ParoNextgen: New Classification. All Generations’ gericht op de komst van de nieuwe EFP-classificatie voor parodontale aandoeningen.

Thema: ParoNextgen

De verwachting is dat volgend jaar de mondzorgprofessionals, waaronder de parodontologen, tandartsen en mondhygiënisten, beginnen te werken met de nieuwe classificatie. Deze classificatie vraagt van de mondzorgprofessional een helicopterview. Hierdoor kan de mondzorgprofessional gericht verband leggen met de parodontale status van de patiënt en diens algehele gezondheid, lokale en systemische risicofactoren en levensstijl.

Programma & sprekers

Het programma verbindt actuele thema’s aan bewezen wetenschappelijke inzichten en praktische behandeladviezen voor jong en oud. Zoals: welke gezondheidsfactoren en leefstijlrisico’s moeten we in onze parodontale anamnese includeren? Is er een manier waarop we de risico’s van bijvoorbeeld zuurerosie en onverantwoord bleken zo veel mogelijk kunnen beperken?

De volgende sprekers zijn aanwezig:

  • Prof. dr. Bruno Loos
  • Drs. Alexander Verhelst
  • Dr. Dien Gambon
  • Prof. dr. Hugo de Bruyn
  • Prof. dr. Marja Laine

Ook is er een bijzondere gast uitgenodigd: TV- en radiopresentator Henkjan Smits, o.a. bekend van TV-programma’s Idols en X-factor. Henkjan zal leerzame tips geven over hoe u de X-Factor van uw kliniek en professionele zorg kan optimaliseren.

NVvP Najaarscongres ParoNextgen

Datum: 22 november 2019
Tijd: 8.15 – 17.00 uur
Locatie: Spant!
Adres: Dr. A. Kuyperlaan 3 – 1402 SB Bussum
Aanmelden: via inschrijving (vóór 15 november i.v.m. toeslag kosten).

U kunt zich voor het congres inschrijven via het aanmeldformulier. Afhankelijk van de beroepsaanduidingen zijn er kosten aan de inschrijving verbonden. Daarbij ontvangen de deelnemers geen certificaat, maar 5 accreditatiepunten.

Voor meer informatie over het NVvP Najaarscongres ParoNextgen, het programma, de sprekers of praktische informatie, bekijk de website van het congres.

Benieuwd naar meerdere congressen dit jaar?
Lees hier meer over het NVM-najaarscongres ‘Positieve gezondheid’ & ALV.
Binnenkort volgt er een overzicht met alle congressen op een rij.

Bron: NVvP (Een deel van de tekst is afkomstig van de website).