De ’24th EADPH congress 2019′ vindt van donderdag 12 t/m zaterdag 14 september a.s. in Gent plaats. Ook wel bekend als de 24th Congress of the European Association of Dental Public Health. Dit jaar is het thema van het congres is ‘patient-centered care: multi sectoral approaches to improving oral health’. En zal de grootste uitdagingen voor het verbeteren van de (mond) gezondheid voor de huidige en toekomstige generaties bespreken.

Thema: patient-centered care: multi sectoral approaches to improving oral health’

Het thema is gericht op de multisectorale benadering om de mondgezondheid te verbeteren. Het thema is ontstaan vanuit de vergrijzende samenleving, ongelijkheden op gezondheidsgebied en toenemende diversiteit in de sociaal-economische achtergrond van de nationale bevolking in heel Europa. Daarnaast biedt de bijeenkomst in Gent u de mogelijkheid om te leren van en te discussiëren met experts op het gebied van patiëntgerichte zorg, zowel vanuit een politiek als een klinisch perspectief.

Het programma en sprekers

Op 11 september begint het Pre-congress EADPH workshop. De volgende dag (donderdag 12 september) gaat het congres in de middag van start gaat tot en met zaterdag middag. U kunt meer informatie vinden over het gehele programma en de aanwezige sprekers op de website.

24th EADPH congress 2019

Datum: 11 t/m 14 september 2019 Tijd: de hele dag Locatie: Het Pand Adres: Onderbergen 1 – 9000 Gent in België Aanmelden: registreren via website

 

U kunt zich via de website van het congres aanmelden. Afhankelijk van welke activiteit u kiest zijn er kosten aan verbonden. Op de website van het congres vindt u meer informatie over het programma, de stad Gent en accommodaties.

Benieuwd naar andere congressen? Kijk hiervoor bij de Evenementen.

Zet in agenda
Bron: EADPH