De website van De Mond Niet Vergeten! ziet er anders uit! Zowel het uiterlijk, als de functionaliteit van de website zijn vernieuwd. We nemen u graag mee in alle vernieuwingen en zijn uiteraard benieuwd naar uw mening!

Opsplitsing website

Één van de grootste veranderingen is de opsplitsing van de website in twee websites. Zo is Demondnietvergeten.nl nu een kennisplein voor de professionals.
Onze oudere bezoekers (en hun naasten) zijn nu van harte welkom op een aparte website: mondzorgbijouderen.info. Deze website is een initiatief van De Mond Niet Vergeten! Hier vindt u alle informatie over het behoud van een gezonde mond bij het ouder worden. Ook vindt u hier informatie over het geven of ontvangen van mondzorg bij ouderen.

Kennisplein voor de professionals

Zoals genoemd is de website van demondnietvergeten.nl veranderd in een kennisplein m.b.t. de mondzorg bij kwetsbare thuiswonende ouderen. Net zoals voorheen is er een onderscheid voor de drie soorten professionals: Thuiszorgmedewerkers, Mondzorgprofessionals en Huisartsen & casemanagers. Iedere groep beschikt over een eigen ‘landingspagina’ met actueel nieuws, artikelen en tutorials. Daarnaast kunt u nu in de linkermenu balk alle informatie vinden over de onderwerpen: mondgezondheid, mondzorg, voorlichten, implementatie, scholing en de materialen vanuit De Mond Niet Vergeten!.

Hoe komt u bij deze landingspagina’s? Ga bovenaan de website in de menubalk naar de Home-knop. In deze menubalk kunt u ook doorklikken naar de pagina over de Stichting en de contactpagina.

Vernieuwde lay-out

Een functionele verandering is de lay-out (indeling) van de website. De Homepagina in verandert in een nieuwspagina. Zo kunt u nu in één oogopslag het recente nieuws, artikelen en evenementen bij elkaar zien. Bovenaan de website bevindt zich de menubalk, waar u door kan klikken naar de drie landingspagina’s, de pagina over de Stichting en de contact pagina.

Ook de huisstijl is iets verandert!

Tot slot een kleine verandering, maar zeker niet onopvallende wijziging. Het is u waarschijnlijk al opgevallen; ook de kleuren zijn vernieuwd! Onder anderen om het verschil tussen de twee websites aan te geven.
Zo kunt u de professionele website herkennen aan de turquoise blauwe kleur met roze accenten. Daarnaast is het logo voor de professionele website net even anders met een ander lettertype om zo het verschil nogmaals te benadrukken. Als laatst is er gekozen om voor de publieke website dezelfde huisstijl te behouden als voorheen met dezelfde lettertype en rode accent kleur.

Kortom, een aantal veranderingen. Maar wat is er het oude gebleven?

  • Alle inhoudelijke informatie over een gezonde mond, het doorverwijzen, voorlichten, implementatie, scholing en materialen, etc.
  • De eerder gepubliceerde nieuwsberichten
  • Alle Nieuwsbrieven vanuit DMNV!
  • De huisstijl en het logo van DMNV! bij mondzorgbijouderen.info 

Wat vindt u van de verandering? Wij zijn heel erg benieuwd of u alles makkelijk kan vinden. Of er iets over het hoofd gezien is. Ten slotte zijn deze veranderingen bedoeld om de functionaliteit voor u en andere bezoekers van de website te verbeteren. Laat ons vooral weten wat u ervan vindt, alle feedback is welkom!

Het projectteam DMNV!