Door de wijziging van de website zijn de oude URL-adressen van de materialen gewijzigd. Dit kan betekenen dat een formulier of document niet meer gevonden kan worden.

Als er bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van het screenings-verwijsinstrument, het poetsboek, de folder of een ander document vanuit de materialen van DMNV!, houd er dan rekening mee dat de URL-adressen gewijzigd zijn. Vandaar dat er in dit geval een melding met ‘404 page not found’ bij u te voorschijn komt. Dit kan komen doordat bijvoorbeeld via de website van uw organisatie of via interne communicatie de oude URL-adressen nog vermeld worden.

Als u naar de website van ‘De Mond Niet Vergeten!’ gaat en zowel bij de ‘Thuiszorgmedewerkers’, ‘Mondzorgprofessionals’ als bij de ‘Huisartsen & casemanagers’ naar materialen gaat, kunt alle documenten terugvinden. Onder ieder tabje van het document vindt u een download-knop. Deze URL kunt u gebruiken om naar te verwijzen.

Materialen DMNV! via mondzorgbijouderen.info

De URLS’s op de website mondzorgbijouderen.info zijn niet gewijzigd. Mondzorgbijouderen.info is een initiatief van De Mond Niet Vergeten!

Bekijk onderstaande video:

Komt u er niet uit? Of heeft u andere vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag verder. 

Het projectteam DMNV!