Van de week ontving de DMNV! een leuk bericht van GGD Flevoland. GGD Flevoland stond namelijk met een kraam op de 55+ beurs in Almere en het was een groot succes! GGD Flevoland zet zich al enige tijd actief in voor DMNV! en de beurs is onder anderen een uitwerking.

Het bericht van GGD Flevoland

De 55+ beurs in Almere was een groot succes. En een feestje om daar te staan. Naast het stadhuis was de markt en het was mooi weer dus een grote opkomst van 200 mensen alleen al bij onze stand. We hadden een quiz die mensen konden invullen en waar ze een presentje voor konden krijgen.

GGD Flevoland stond samen met een enthousiaste medewerker van Zorggroep. De twee tafels lagen vol met informatie over mondzorg, de mondzorg toilettasjes en informatie en folders van De Mond Niet Vergeten!.

De ronde tafels regio Flevoland

Samen met GGD Flevoland organiseert DMNV! dit najaar de ronde tafels in Almere en Lelystad. De werkbijeenkomsten zijn bedoeld om zorgprofessionals, die ervaring hebben opgedaan met de implementatie van het programma 100.000 monden gezonder, bijeen te laten komen en ervaringen te delen. Met als doel samen met elkaar aan het werk te gaan en gezamenlijk op zoek te gaan naar praktische oplossingen voor zorgprofessionals en/of een aanpak die regionaal werkt en lokaal verder vorm kan krijgen.

Lees hier meer over de ronde tafels Flevoland.

Bron: GGD Flevoland (afbeeldingen & tekst)