Deze week stond de ronde tafel van Almere op de agenda op donderdag 21 november. Door te weinig aanmeldingen is ervoor gekozen om de ronde tafel van Almere en Lelystad samen te voegen. Om die reden zal er donderdag 21 november geen ronde tafel in Almere plaats vinden.

Alle aanmeldingen voor de ronde tafel van Almere zijn welkom bij de ronde tafel in Lelystad. Deze ronde tafel vindt plaats op maandag 2 december.

Gegevens ronde tafel Lelystad:

Het programma wordt geopend door een vertegenwoordiger van één van de regionaal betrokken organisaties. Een tandarts geriatrie vertelt over het belang van goede mondzorg bij kwetsbare ouderen. Daarna gaan we met elkaar aan het werk! Tijdens het programma gaan we aan het werk met elkaar. Opzoek naar praktische oplossingen voor zorgprofessionals en/of een aanpaak die regionaal werkt en verder lokaal vorm kan krijgen.

Ga naar meer informatie over het programma.

De ronde tafel

In sommige gebieden komen zorgprofessionals samen, die ervaring hebben opgedaan met de implementatie van het programma 100.000 monden gezonder! Zij willen die ervaring delen met andere zorgprofessionals, met als doel meer impact maken in het bereiken van de groep thuiswonende kwetsbare ouderen. Aan de tafels komen verschillende disciplines (wijkverpleging, mondzorgverleners – mondhygiënisten, tandartsen en tandprothetici – praktijkondersteuners en huisartsen) samen om met elkaar de ervaringen en inzichten te delen en concrete vraagstukken voor het verdere verloop van de implementatie binnen de regio te bespreken.

Wij stellen uw komst zeer op prijs. Want alleen gezamenlijk kunnen we echt het verschil gaan maken in de mondzorg voor de kwetsbare ouderen in onze provincie! En mochten collega’s in uw omgeving hiervoor belangstelling hebben, dan kunt u dit linkje met hen delen.

Komt u ook?

Aanmelden kan via de button van de regio hieronder. Daar vindt u de informatie over de werkbijeenkomst in de betreffende regio.

Almere/Lelystad
Amstelveen
Den Bosch
Nijmegen
Noord-Nederland