In de maand december staan de ronde tafels in Lelystad en Amstelveen op de planning. U kunt zich nu aanmelden voor deze twee ronde tafels.

Dit najaar organiseert ‘De Mond Niet Vergeten!’ in vijf verschillende regio’s: werkbijeenkomsten aan een ronde tafel. De bijeenkomsten hebben ieder een eigen karakter, afhankelijk van de situatie waarin zorgprofessionals en beslissers de samenwerking regionaal en/of lokaal al hebben weten vorm te geven. De Mond Niet Vergeten! nodigt u en/of uw collega’s van harte uit!

De ronde tafels vinden plaats:

Doordat iedere ronde tafel een eigen karakter heeft verschilt het programma en planning per regio. Voor de ronde tafels in Den Bosch en Nijmegen wordt de planning nader vastgelegd. Vandaar dat het nog niet mogelijk is om op deze pagina door te klikken. Daarentegen kunt u zich wel alvast aanmelden voor deze regio’s via contact@demondnietvergeten.nl.

De ronde tafel in Noord-Nederland heeft plaats gevonden op 18 november.

Ga naar de ronde tafels voor meer informatie.

Het programma

Het programma wordt geopend door een vertegenwoordiger van één van de regionaal betrokken organisaties. Een tandarts geriatrie vertelt over het belang van goede mondzorg bij kwetsbare ouderen. Daarna gaan we met elkaar aan het werk! Tijdens het programma gaan we aan het werk met elkaar. Opzoek naar praktische oplossingen voor zorgprofessionals en/of een aanpaak die regionaal werkt en verder lokaal vorm kan krijgen.

Ga naar meer informatie over het programma.

Wij stellen uw komst zeer op prijs. Want alleen gezamenlijk kunnen we echt het verschil gaan maken in de mondzorg voor de kwetsbare ouderen in onze provincie! En mochten collega’s in uw omgeving hiervoor belangstelling hebben, dan kunt u dit linkje met hen delen.

Komt u ook?

Aanmelden kan via de button van de regio hieronder. Daar vindt u de informatie over de werkbijeenkomst in de betreffende regio.

Almere/Lelystad
Amstelveen
Den Bosch
Nijmegen
Noord-Nederland