Je bent hier:Home/Huisartsen & casemanagers, Mondzorgprofessionals, Thuiszorgmedewerkers/NVvp Najaarscongres Paronextgen
Laden Evenementen

Praktische informatie

Op vrijdag 22 november a.s. vindt het NVvP Najaarscongres ‘ParoNextgen plaats. Het thema is ‘ParoNextgen: New Classification. All Generations’ gericht op de komst van de nieuwe EFP-classificatie voor parodontale aandoeningen.

Thema: 

De verwachting is dat volgend jaar de mondzorgprofessionals, waaronder de parodontologen, tandartsen en mondhygiënisten, beginnen te werken met de nieuwe classificatie. Deze classificatie vraagt van de mondzorgprofessional een helicopterview. Hierdoor kan de mondzorgprofessional gericht verband leggen met de parodontale status van de patiënt en diens algehele gezondheid, lokale en systemische risicofactoren en levensstijl.

Wanneer:
Vrijdag 22 november 2019
Tijd: 8.15 – 17.00 uur

Waar:
Spant!
Dr. A. Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum

Aanmelden: via inschrijving (vóór 15 november i.v.m. toeslag kosten).

U kunt zich voor het congres inschrijven via het aanmeldformulier. Afhankelijk van de beroepsaanduidingen zijn er kosten aan de inschrijving verbonden. Daarbij ontvangen de deelnemers geen certificaat, maar 5 accreditatiepunten.
Voor meer informatie over het NVvP Najaarscongres ParoNextgen, het programma, de sprekers of praktische informatie, bekijk de website van het congres.