Disclaimer

Copyright berust bij de stichting De Mond Niet Vergeten!

Alle informatie binnen het domein https://demondnietvergeten.nl/ is eigendom van de stichting De Mond Niet Vergeten!, tenzij anders aangegeven. Duplicatie van informatie op de webpagina’s die de stichting De Mond Niet Vergeten! binnen dit domein aanbiedt, is uitsluitend toegestaan voor persoonlijk gebruik. In alle andere gevallen is toestemming vereist van de stichting De Mond Niet Vergeten!.

Volledig & correct

Ons doel is dat alle informatie op deze site correct en volledig is. Toch is het mogelijk dat er een fout op de site staat. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van die fout. Ook mogen wij de informatie op deze site altijd veranderen. 

Privacy statement 

Ons privacy statement is van toepassing bij een bezoek aan de website van de.stichting De Mond Niet Vergeten! 

Surfen op Demondnietvergeten.nl

Deze website kunt u anoniem raadplegen. De stichting De Mond Niet Vergeten! legt statistieken vast van het bezoek aan de website. Deze zijn over het algemeen niet te herleiden tot een persoon. Lees ook onze cookieverklaring.

Verwijzingen naar andere websites

Op deze website treft u verwijzingen naar websites die niet tot stand zijn gekomen onder verantwoordelijkheid van de stichting De Mond Niet Vergeten!. De stichting De Mond Niet Vergeten! is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud en het gebruik van deze websites, noch voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan deze websites.