Achter de schermen…

Donderdag 13 juni ging de mond niet vergeten! voor een filmopname op pad met tandarts-geriatrie Peter de Goede. Gedurende de dag werden professionals vanuit verschillende disciplines geïnterviewd die zich samen met Peter de Goede inzetten voor 100.000 monden gezonder!

De dag begon vroeg bij het Woonzorgcentrum de Hooge Clock in Den Bosch. Daarna ging het team langs bij de praktijk Staas & Bergmans. De laatste interviews werden gehouden bij het Zorgcentrum van Neynsel Eemwijk. In totaal zijn er acht interviews afgenomen.

Wat er precies gefilmd is dat volgt nog… hieronder een paar foto’s van achter de schermen om toch een kleine impressie van deze inspirerende dag!

Inspiratie van de dag

Multidisciplinaire samenwerking

Peter de Goede is tandarts-geriatrie en zet zich in voor de mondzorg voor kwetsbare ouderen in Den Bosch en stimuleert dit vanuit een multidisciplinaire samenwerking met o.a. mondzorgprofessionals, zorgprofessionals, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en managers. Voor deze filmopnames heeft Peter acht verschillende professionals waar hij mee samen werkt samen gebracht.

Het projectteam van de mond niet vergeten! is erg blij met de inzet van deze groep professionals en de medewerking voor de filmopname. Het was een energieke en inspirerende dag, waarin veel informatie gedeeld en overgebracht is en met plezier gewerkt is aan de filmopnames!